onsdag 8 september 2010

Fix å trix å renovering!!

Igår beställde vi tapeterna till tvrummet!! Wiiie!! De blev dom fina "linnétapeterna" från borås! Underbart snygga. Väggarna kommer målas i samma blå/turkosa färg som är grunden i tapeterna. Å i barnens lekhörna blir det en bård med massa djungeldjur!! Supersnyggt!! Åh va ja längtar efter Jonas semester nu så vi kan sätta igång! Men så länge roar ja mig med fönstermålning och målning av innerdörrar.. Vill ha dom vita - har velat de länge å nu äntligen har ja tagit tag i det! Å dom dörrhandtag som vi köpte när vi precis bestämt oss för att flytta ner kommer äntligen på sin plats dom me.. inte illa :P Oj vilket snyggt hus vi kommer få!! Inne iaf.. som vanligt så får utsidan förfalla lite...

2 kommentarer:

Linda sa...

De där tapeterna är superfina! Har sett dem i en hall och det var riktigt mysigt. Har själv turkos i köket och är så nöjd. Låter som att ni kommer att få ett riktigt toppenhus. :)

Annika sa...

Tack vännen! De tror ja me så småningom iaf.. haha alltid så mycka man vill. Å börjar man i ett rum sen vill man ju göra vid dom andra igen oxå... Bilder kommer när de blir klart va så säker =))