lördag 21 augusti 2010

LOPPIS!!

Gud va ja älskar loppisar! Har tyvärr inte blivit så mycke i år, men de kan väl bli ändring på de nu framåt hösten =) Idag begav vi oss till löberöd.. De roliga med varje loppis e å se hur fruktansvärt stressade alla e för att inte missa något.. idag när ja och Jonas va på väg så kom de en tjej med bautakliv å i släptåg hade hon sin sambo/pojkvän.. hon gick så snabbt att hon ibland tom tog några löpsteg.. herregud va ja skratta! Nog för att de e kul me loppis, men springa till en skulle ja ALDRIG göra! Finns de fynd så finns de annars får de va...

Idag blev det iaf följande fynd:

En tavla... 25:- Tavlan e jättefin (enligt mig) men ramen förstör allt ihop så den blir till att spaya svart.. Åh va ja gillar den!!

Pippipussel (3 pussel ett 30bit, ett 50bit å ett 80bit) för 15:- & 3 Disneyböcker för 10:-

2 böcker... Stilguide för män (min gåva till Jonas.. har ännu inte gett upp hoppet :P) för 20:- & John Grisham Domen för 10:-

Efter loppisen så tog vi en tur till Boan å inhandlade nya gummistövlar till mig och nya joggingskor till Elin... Lila Pippiskor med glitter å blinkande sula =) Hon blev lycklig!

Så de va den dagen de, men ack va nöjd ja e med den!! Framför allt min fina tavla som ja bara längtar efter att få fixa till så den kan komma upp på väggen!! Nu väntas lite mys me maken - ska spöa honom i wii resort =)

Inga kommentarer: