måndag 16 augusti 2010

Vardagen, Hösten å en underbar sommar!!

Dags att ta tag i vardagen igen efter en skön sommar! 1 bok har hunnits med och de e inte illa då den låg på närmare 600 sidor!! Längesen ja läste en bok "på riktigt" brukar liksom föredra ljudböcker. Men med 2 barn å en gubbe som ständigt vill ha uppmärsamhet så blir de mest hackigt just nu... så iaf.. Hypnotisören av Lars Kepler är den bok ja plöjt igenom. Den rekommenderas skarpt fast ja måste varna för riktigt ruggiga avsnitt i boken.. FY FAN! Men bra e den och ja ville INTE sluta läsa.. När man trodde att man hade koll så kom nästa grej som gjorde spännande igen..

Nu har ja äntligen tagit mig an Alex Schulmans bok som ja så länge velat läsa. Återkommer me åsikt om den me såsmåningom..

Sommaren har varit fantastisk, men intensiv. Vet inte riktigt var veckorna tog vägen, men men vi har lagrat sol så de ska räcka en bra bit in på vintern. Elin vill ha snö och tomte så vi är ju på väg åt rätt årstid nu då.. fast själv tycker ja att vi kan få en skön sensommar först innan de kalla blöta dagarna kommer..

Joel har blivit döpt.. hans namn (stackarn..) är Sten Joel Glenn Ove Öhrling. Men han e lika söt för de.. han kan ju inte hjälpa att hans pappa e Göteborgare...

Imorgon börjar Elin på dagis igen vilket symboliserar att vardagen verkligen börjar igen. Och lillpojken är ju nu 4 månader, vilket också innebär att ja knappast kan skylla på förlossningen längre till varför ja inte tränar.. hmm.. dags å ta tag i dom där extra trivselkilona som ligger kvar sen graviditeten... vissa tom sen graviditeten med Elin..hehe =)

Inga kommentarer: