fredag 7 maj 2010

Tandläkaren

Idag har Elin varit hos tandläkaren för första gången. Helt totalt puckad tandläkare och ingen ja fick förtroende för precis.. Hade äntligen lyckats trycka ner mig i mina favojeans igen och det första hon säger till Elin innan vi hälsat e "nämen grattis ska du få ett syskon" VA FAN!!! Snacka om å trycka ner en så långt de går i jorden. "NÄ HON FICK FÖR 3 VECKOR SEN" sen teg hon om den saken!! Å nä hon va inte särskilt smal själv! Sen prata hon dessutom bebisspråk med Elin. Hallå!! Hon e 3 år å inte efterbliven... Men Elin öppna munnen och fick sina tänder räknade så vi kunde gå därifrån igen... Om 2 år blir hon kallad igen och ja ber till högre makter att hon slutat tills dess så vi får en annan!! Tyvärr kommer ja inte ihåg namnet på henne så ja kan ju inte be om nån annan heller..

Dagen igår blev långt ifrån som tänkt! Skulle fixa å dona å få det riktigt mysigt till Elin på 3årsdagen, men babymassagen drog ut på tiden, jag är numera astrött och LÄNGTAR efter en sovmorgon, Jonas ringde och berättade att röda ferrarin hade gått sönder igen så han fick vända åter till Eslöv och jag köra och hämta honom - vilket innebar att ja fick ringa mamsen som kom hit och passade barnen, men jag tror att Elin va nöjd ändå. Men de kändes lite torftigt med ett 3års kalas utan tårta.. (dock blev det ju glass vilket Elin tycker mest om ändå....)

Men hon fick ju en Hello Kitty sparkcykel av oss så dagen va räddad... och jodå den duger idag med. Det första hon gjorde imorse va å ta på sig hjälmen och ta en tur i huset... Hjälmen är viktig även inomhus - säkerhet före allt!!

Ikväll ska ja ut och bowla med jobbet. Ska bli kul (och skönt) att få tänka på nåt annat än matning och blöjbyte för en kväll.. =))

Inga kommentarer: