söndag 2 maj 2010

Vilken helg

Första helgen efter Joel kom till världen som det verkligen varit full rulle från fredags förmiddag till söndag eftermiddag. Så ja tror inte ja behöver berätta att de e inte så mycket med mig just nu. Shit va trött ja e - å då har vi ändå sovit lite i eftermiddags...
Firade Jonas och Elin igår. Lyckades få till helstekt fläskfilé kryddad med rosmarin, potatisgratäng och rosmarin sky till det. Blev imponerad av mig själv hur gott de va! Skönt när de e på det hållet så inte alla låg å spydde i en stor hög.. haha!!
Elin fick mängder av paketer så hon kan knappast klaga! Och för en gångs skull lyckades vi önska saker till henne som hon verkligen uppskattade... Hon fick villavillerkulla och hoppetossa (av farmor och farfar) med alla dockor till. Hon älskar det!! Så kul å se när hon verkligen leker med grejor nu.. hon sitter på sitt rum och för dialog med dockorna - så roligt å se när fantasin hos en 3 åring sprudlar.. Får väl se vad torsdagen bjuder på... Har ingen aning om vad vi ska köpa.. eller jo de har ja men det är inte inhandlat än så det kanske kan ändra sig...
Tårtan va beställd att de skulle va Hello Kitty tårta. Hade beställt tårtoblat som jag skulle lägga på prinsesstårtan som ja själv bakat.. Kan berätta för er som inte vet att oblat ska man INTE förvara i kylskåp!!! Trodde hela skiten va förstörd men efter 4 timmar i rumstemperatur så kunde ja rädda den någerlunda.. Men fasen va arg man blir på sig själv!!!
Imorgon bär det av på första långkörningen själv med mina ögonstenar. Har lovat Elin att vi ska åka och titta var husvagnen tagit vägen - så mot halland och underbara Mellbystrand!! Lär nog bli en del dagar där detta året när maken ändå bara jobbar å sliter.
Inte så pjåkig tillslut iallafall...

Goa killen


Goa Elin för ett år sedan (fan va tiden går!)

Inga kommentarer: