onsdag 21 april 2010

Första utflykten

Idag var det dags att vidga vyerna lite kände vi. Så det blev en tur till Malmö och IKEA... Elin e helt lyrisk när man kommer dit för då vankas de pasta å köttfärssås, tyvärr så har dom då börjat med paprika i köttfärssåsen..så de blev en liten besvikelse för henne idag men men... Fattar inte riktigt hur dom tänkte där - kunde man inte gjort en "naturell" till barn?!
Skulle inte handla något, men som vanligt så går man ju sällan hem tomhänt.. Lite till lillan bidde de... En kaffeservis, ett bord och 2 pallar... Servisen har hon inte fått (tänkt som födelsedagspresent) men de andra va lite svårt att dölja. Speciellt när hon direkt frågar var hennes saker är när vi kommit hem..

När vi va på väg in till Malmö så ringde blomsterhandeln och sa att dom hade blommor till mig =) Alltid lika spännande å få blomsterbud.. Så från mina kära arbetskamrater fick ja denna fina bukett som piggar upp.. Å givetvis går den i postensfärger.. bra tänkt..
Och som om inte de vore nog väntade ett paket i brevlådan me!! Oj va de e kul me paket när man inte vet om de!! Tack snälla Nettan å Niklas!!
Tar rätt bra på krafterna att besöka IKEA så nu ska jag bara kolla nätet lite snabbt sen blir de sängen och förhoppningsvis sova länge innan lillkillen vill ha mat igen...

Inga kommentarer: