onsdag 7 april 2010

Vilken dag!

Underbara vår! Började ju dagen med sommarsmak på frukosten..

Efter det tog jag tag i korten från 2007 och kollade vilka som ska framkallas - Japp vi/jag har tagit tag i våra digitalkort nu och framkallar!! Kanske på tiden... 2004-2006 framkallades i förra omgången så nu e de då dags för 2007 å framåt.. Och oj va man har kort.. Jo många som inte e värda att framkalla, men ändå!! Och de roliga e vilken skillnad de e på kamera! Från 2004 så har vi ägt 3 digitalkameror tror ja. Den första dyrast och absolut sämst som de brukar va.. Och den vi har nu billigast å absolut bäst!! De jobbiga kommer sen när man ska sätta in korten i album å förhoppningsvis kunna skriva nåt vettigt till dom.. Men skönt när de e gjort!

Sen tyckte ja det va dags för en rensning av kylsåpet, vilket slutade i storstädning av det istället. Diskade alla hyllor osv.. Gud va fint å fräscht de känns.. men e de nån som öppnar de märker man säkert ingen skillnad.. brukar vara så när man storstädar.. bara man själv som märker hur allt glänser!!

Därefter blev de en utflykt till Vombsjön och grillning på stranden! Testade bada fötterna, men kan meddela att de bet rejällt i dom så de får nog vänta lite med premiärdoppet.. Men mysigt va de. Solen värmde riktigt skönt och Elin riktigt njöt.. tills hon fick sand i drickan.. å sand på händerna.. å byxorna blev blöta.. Då kände vi att hon nog va rätt trött så vi körde hem. Och mycke riktigt hann vi knappt sätta oss i bilen förrän hon somnade!! Tyvärr ligger/låg kameran nerpackad i bb-väskan så det blev inga bilder..

Nu är vi nyduschade och trötta och Elin sover gott. Ja tänkte att ja skulle se till å få igång lite värkar, men de går väl som de brukar... Vaknar imorgon i min egen säng och fortfarande ingen bebis som tittat ut. Men bara så ni vet - En dag lyckas ja!! =)) Å den längtar vi alla efter. Utom kanske Elin som inte tycker att bebis ska flytta in hos oss...

Inga kommentarer: