torsdag 27 juni 2013

Sjukt glad

Över en enkel sak... Jag har anmält mig till något som heter buzzador. Det innebär att man "ansöker" om att få testa nya grejor eller saker som vill ha lite mer reklam... Min första kampanj som jag blev antagen till va Betsoncasino. Det va 2 nya spel som man skulle testa. Detta va en urtråkig kampanj då dom spelen bara innebar att man skulle trycka på en knapp och sen va det typ enarmad bandit som snurra och man skulle få olika kombinationer. Enligt mig jättetråkigt då det inte fanns nån tankekraft eller taktik med i spelet bara ren jävla tur... 

Denna gången är jag sjukt nöjd innan jag ens har testat. Jag ska få testa storytel. Ljudböcker på nätet för smartphones. Jag ÄLSKAR ljudböcker. Och att få lyssna obegränsat i en hel månad är fantastiskt underbart. Imorgon börjar jag med Dan Browns nya bok "inferno" och jag längtar redan :) 

Är det så att någon med smarttelefon vill testa en valfri bok så hör av er. Jag har möjlighet att ge bort 1 bok till mina vänner så passa på och prova om ni funderat på om detta är nåt för er.

Tjing!!


Inga kommentarer: