lördag 29 december 2012

Klättra på väggarna!!

Idag är det 4e dagen med grym förkyldning. Fy vad det är drygt! Man blir så trött och inget orkar man... Så imorse tog jag och Joel och körde iväg på en shoppingtur. Skulle kolla Emelies rea och sen körde vi vidare till Höör. Där finns det en outlet med sportkläder. Är på jakt efter ett nytt skidställ då det ju nu börjar närma sig avresa till Kläppen. HIttade en didrikson jacka till ett superpris och ett par knall lila skidbyxor till. Det var verkligen jättesnyggt..ihop!!! Hatar vita jackor. Tycker verkligen att det är fult! Men ihop med dom lila byxorna var det jättefint. Men och köpa ett skidställ där jag inte bara kommer till att använda jackan om man tex bara ska på afterski eller till affären... nä det får va!! Fast fortfarande är jag ändå lite sugen....

Vi fick lite frisk luft i lungorna iaf och sen när vi kom hem var krafterna verkligen uttömda. Joel somnade i bilen och själv kokte jag kaffe och sedan landade rumpan i soffan med kladdkaka och Elin spelandes skylanders.

Skulle egentligen åkt till Götet denna helgen, men tyvärr då hela familjen är förkylda mer eller mindre och faster Lotta ska kläcka bebis om en månad känns det dumt och ta några risker!!


Nu ska vi mysa med en film och chips!

Tjing!

Inga kommentarer: