måndag 31 december 2012

2012 - 2013

2012

Året började på ett av dom bästa sätten som finns. Den 2a Januari fick släkten nämligen tillskott av en liten flicka som kom att heta Mathilda. En go liten tjej som redan från början var lik sin far med sina runda kinder. Och nu förtiden är lika glad för god mat som resten av släkten... ja om man inte räknar hennes minsta kusiner då... tänk va snabbt det går, på onsdag fyller lilltösen 1år!!

Alla blev vi ett år äldre.Och min åldersnoja har lagt sig... iaf tillfälligt...

Jacob konfirmerade sig, Johanna fyllde tonåring...

Josse tog studenten och allt vad det innebar. Fick ledigt från jobbet så jag kunde åka upp och se henne innan hon skulle åka iväg på balen. Åhhh då kom åldersnojan iofs tillbaka lite grann. Speciellt eftersom det var min gamla balklänning som återigen fick uppleva en bal. Gud va hon var vacker! Några dagar senare var det dags för studenten och den totalt regnade bort. Så jäkla tråkigt en sån dag när alla e stylade till tänderna, men som student skiter man i AAALLLT - även vädret.

I Juni åkte vi på semester till Lalandia Billund och legoland. 5 dagar tillbringade vi där och oj vad barnen och vi njöt! Att bara få vara vi utan några måsten har vi under det senaste året insett att det är väldigt viktigt! 

Semestern gick åt här hemma då vi började på källaren och renoveringsprojekt MEGA. Så från dess till för ca 1 månad sedan har vi renoverat så fort vi hunnit. Så det är kanske inte så konstigt att dec varit en sjukmånad...vi har ju inte haft tid innan....

2013

Vad som ska hända nästa år är ju alltid svårt och veta exakt, men några saker har vi och se fram emot.
  • Släkten ska återigen få tillskott. Denna gången är det Jonas syster och hennes sambo som ska få sitt första barn någon gång i början av februari.
  • Vi har en skidresa till Kläppen inbokad med hela Hansson familjen.. Mamsen fick detta i 65års present av oss barn.
  • Vi har 2 konserter att se fram emot. Bon Jovi i Sthlm och Robbie Williams i Gbg. Då vi inte såg en enda detta året så ska det bli himla skoj! Bon Jovi har jag velat se i flera år och äntligen är det dags!!
  • Sen hoppas vi på en betydligt bättre sommar. Detta året är familjens trädgårdsår. Ett trädäck ska byggas och en ny trädgård planeras...
  • Sen hoppas vi ju att det händer lite mer än så... men detta är som sagt det som redan är inskrivet i agendan.. 
Dagen idag blir ju inte riktigt som vi tänkt oss. Vi firar den hemma. Jag är nu riktigt täppt och det har satt sig på bihålorna med trolig feber därtill. Jonas börjar få ont i halsen och våra barn... ja dom är det nog inget fel på... mer än en snorig näsa, men det är allmäntillstånd när man är liten.

Hoppas att ni alla får en supermysig kväll och att ni tar det lugnt med raketerna. Själva tar vi och äter gott, spelar spel och myser framför en film så är det snart nytt år och sjukdomarna har blåst bort!!

GOTT NYTT ÅR!!!


Tjing!!!

Inga kommentarer: