söndag 7 april 2013

Härligt!!!

Åh äntligen börjar det bli vår!!
Haft en underbar helg med trädgårdsfix och planering av den samma... Har många planer på vad som komma skall. Vissa klart möjliga andra kanske mer som drömmar med möjligt mål... Men när vi är 80 och ska flytta till hemmet kanske vi fått den trädgård vi vill ha. Eller om vi innan dess skulle ta å vinna lite pengar.

Elin hade Klara här igår och det märks att fröken börjar bli stor. Vår lilla tjej stängde ute oss från sitt rum för att dom skulle vara i fred och där inifrån hördes bara en massa gott tjejfnitter. Vilken lycka!! Lite ångest i mammahjärtat men lika bra å börja vänja sig så smått...är ju trots allt bara 4 månader innan fröken börjar förskoleklassen.

Nu ska jag lägga mig i vårt nyvädrade sovrum. Ännu en underbar sak med att våren är på väg - man kan vädra utan å frysa röven av sig. Å sen luktar det så gott med frisk luft i huset!!

Tjing!!!

1 kommentar:

Tina sa...

Tråkigt att behöva säga det men jag har tittat inom på din blogg då och då. Tyvärr har jag fått så svårt och läsa vad det står med det nya teckensnittet (eller vad det kallas. Självklart har du som du själv vill på din egen blogg. Ville mest berätta att det blivit svårläst...